Daily Routine

 The Heritage Convent School

     Barsat Road, Panipat

      Daily Routine (Monday-Friday)

     Session 2015-2016

Attendance 8:00 - 8:05 a.m 5min.
Assembly 8:05 - 8:25 a.m 20min.
Ist 8:25 - 9:05 a.m 40min.
II nd 9:05 - 9:45 a.m 40min.
IIIrd  9:45 - 10:25 a.m 40min.
Ivth  10:25 - 11:05 a.m 40min.
Break 11:05 - 11:25 a.m 20min.
Vth  11:25 - 12:05 p.m 40min.
Vith  12:05 - 12:45 p.m 40min.
VIIth  12:45 - 1:25 p.m 40min.
Diary Pd 1:25 - 1:30 p.m 5 min.

Notes: 

  1. School Timing for Nur. to class IIIrd will be from 8:30 a.m to 1:00 p.m on all days.
  2. School will begin 1 hour late in the month of Dec. & January. There will be no assembly.
  3. 2nd saturday will be Parents Day 9:00 a.m to 11:00 a.m. 

                                                                          (Saturday)

Attendance 8:00 - 8:05 a.m 5min.
Activity Pd 8:05 - 9:05 a.m 60min.
Ist 9:05 - 9:40 a.m 25min.
Iind 9:40 - 10:15 a.m 35min.
IIIrd  10:15 - 10:50 a.m 35min.
Ivth 10:50 - 11:25 a.m 35min.
Break 11:25 - 11:45 a.m 20min.
Vth 11:45 - 12:20 p.m 35min.
Vith  12:20 - 12:55 p.m 35min.
VIIth 12:55 - 1:25 p.m 35min.
Diary Pd 1:25 - 1:30 p.m 5 min.

Notes:

  1. (Monday-Friday) Routine will be followed whenever there is no activity on saturday.
  2. All the students from 4th onward will wear House T-shirt's on saturday's.